yverum-eco-hyaloronzuur

Yverum – “Verum ‘is Latijn, betekent waarheid en is een belangrijk onderdeel van onze filosofie. Een creatief team van deskundigen implementeert deze filosofie op verantwoorde wijze – vandaar ook onze slogan: ‘Naturally Yours’. Deze slogan staat voor hoge (natuurlijke) kwaliteit.

Alle producten bevatten een heel hoog percentage natuurlijke en plantaardige hyaloronzuur. Hyaluronzuur is een substantie dat van nature in het menselijk lichaam aanwezig is. Het is een natuurlijk bestanddeel van bindweefsel. Hyaluronzuur heeft het vermogen om vele malen het eigen gewicht te binden in water, waardoor de huid mooi glad en stralend wordt.

Allle producten van Yverum zijn ECO gecertificeerd en zijn (natuurlijk) vrij van synthetische conserveermiddelen en geurstoffen, siliconen, minerale oliën, parabenen en PEG, en andere irriterende stoffen. De producten zijn uiteraard niet op dieren getest en zijn ontwikkeld in strikte overeenstemming met de hoogste normen van natuurlijke cosmetica – Duitse BDIH.

Yverum hyaluron anti-aging lijn is een zeer hoogwaardig en krachtig anti-aging huidverzorging. Zeer zuinig in het gebruik en met een verbluffend effect! De perfecte anti veroudering huidverzorging?

ECO – Chic – werkzaam – krachtig – natuurlijk – ANTI AGING – Yverum!

Hyaluronzuur; hydrateren, hydrateren en nog eens hydrateren

Hyaluronzuur is een lichaamseigenstof met de briljante eigenschap dat het vele malen haar eigen gewicht aan vocht kan opnemen. Over hydrateren gesproken. Alle Yverumproducten bevatten het bijzondere TRIPLE HYALURONZUUR.

– laag moleculair hyaluronzuur hydrateert de huid actief
– middel-moleculaire hyaluronzuur werkt als een langdurige vochtinbrenger
– hoog-moleculair hyaluronzuur beschermt je huid tegen uitdroging

En wanneer triple hyaluronzuur wordt gecombineerd met REFORCYL kunnen we pas echt spreken van HUIVERBETERING!

Reforcyl is een natuurlijk ingrediënt (gemaakt van ginseng en cistus plant) die wel 7x goed is voor je huid:

  1. verhoogt het vochtgehalte van de huid
  2.  verhoogt de elasticiteit,
  3. vermindert zichtbaar rimpels
  4. verhoogt stevigheid,
  5. versterkt de natuurlijke afweer,
  6. verhoogt de regeneratie
  7. je huid wordt zichtbaar gladder

Sommige producten moet je gewoon proberen om te ervaren wat ze voor je (huid) doen ….

Ga direct naar onze producten