the-ohm-collection-deo-5

The Ohm Collection, weer zo’n pareltje op het gebied van natuurlijke cosmetica … en dit keer ook nog eentje van Nederlandse bodem. The Ohm Collection denkt net even anders dan anders en dit ‘andere’ vind je terug in de producten.

De eerste productlijn van The Ohm Collection is gelijk een schot in de roos. Fantastische sensuele geuren, fantastische deo’s die echt goed werken en toch 100% natuurlijk zijn! Geen gewone deodoranten, nee, poederdeodoranten. Die niet alleen heel effectief werken zonder aluminium maar ook nog eens goed en heilzaam (!) voor je zijn. The Ohm Collection heeft een poeder deodorant ontwikkeld op basis van natriumbicarbonaat (ook wel zuiveringszout of baking soda genoemd) gecombineerd met de meest sensuele geuren van de meest hoogwaardige essentiële oliën ter wereld.

Maar the Ohm Collection gaat verder. Met een briljante dag- en nachtcrème én een 100% natuurlijke zonnecrème wordt de collectie steeds mooier.

De Werking van een Poederdeo

Langs je oksels lopen verschillende lymfebanen. Deze banen lopen van en naar de borst en wil je niet onnodig belasten. The Ohm Collection maakt uitsluitend gebruik van ingrediënten die het lichaam ondersteunen in plaats van de lymfklieren vervuilen of afsluiten.

Dit komt door de alkaliserende werking van natriumbicarbonaat op transpiratie waardoor je lichaam de hele dag fris blijft. Het deopoeder ondersteunt het lichaamseigen proces. Vergelijk het met een Alkalisch dieet waarbij je verzurende voedingsmiddelen zoals vlees, tarwe, (scherpe) kazen vermijd. Deze voedingsmiddelen zijn zuurvormend en daarmee (mede-)veroorzaker van de bekende transpiratiegeur.

The bottom line: het is even wennen -het blijft tenslotte een poeder- maar daarna wil je echt niet meer anders. Geen excuses meer dus om reguliere deo’s te blijven gebruiken. De Ohm Deo Dorant doet gewoon wat ie beloofd!

Ga direct naar onze producten