Strak in dat zomer pak!

Strak in dat zomer pak!

Bijna iedereen heeft vakantie of krijgt binnen nu en een paar dagen/weken vakantie. Tijd om dus nog even de puntjes op de i te zetten voor we vol trots met onze bikini over het strand lopen!

Ik heb voor jullie een paar oefeningen op een rijtje gezet. Voer elke oefening 20 keer uit, neem 15 seconde rust en ga dan door naar de volgende oefening.

1. Triceps dips – tegen de kipfiletjes
Ga op een stoel zitten en zet je handen achter je neer. Schuif dan iets naar voren en buig je armen zodat billen net de grond niet raken. Duw jezelf weer omhoog. Zie onderstaande afbeelding.

2. Leg raises – tegen de muffintop
Ga op de grond liggen met een rechte (niet holle!!!) rug. Breng je benen omhoog tot 90 graden en laat ze vervolgens zakken tot ongeveer 30 graden. Breng ze vervolgens weer terug naar 90 graden. De truc is om je rug een beetje in de grond te duwen, dan voel je als het goed is de buikspieren branden!Zie onderstaande afbeelding.

3. Spider man – tegen de rugvetjes
Ga met je buik op de grond liggen. Breng je benen en je armen omhoog. Ook de schouders en bovenbenen moeten omhoog! Zie onderstaande afbeelding.

Herhaal deze oefeningen 3x voor een korte workout, herhaal ze 5-8 keer voor een lange intensieve workout van ongeveer een half uur!

Zo! Jij bent er klaar voor! Laat die vakantie maar komen, jij bent niet bang om je te laten zien!

Have fun this summer!

Liefs,
Maartje

Website
Instagram