Mijn eigen E-Book

Een eigen e-book! Dit was vorig jaar mijn goede voornemen, maar nu is het dankzij meidenavond.eu echt werkelijkheid geworden! Ik ben zo trots, maar ook zo zenuwachtig. De eerste keer dat ik zoiets uitbreng en ik heb dus geen idee of mensen het überhaupt gaan downloaden, bekijken en gebruiken. Daarom schrijf ik er nu even een blog over. Waar gaat mijn e-book over? Waar ben ik zo lang mee bezig geweest? En natuurlijk een lekkere kortingscode zodat het voor iedereen betaalbaar is!

Inhoud
Het e-book bevat inspiratie voor sportkleding van goede kwaliteit en die mooi staan, verschillende recepten voor alle delen van de dag, motivatie van mede-instagrammers, verschillende workouts, persoonlijke verhalen en natuurlijk van alles over hardlopen.

Recepten
Ik zou niet gezonderecptjes heten zonder receptjes, dus daarom ook in mijn e-book staan verschillende recepten. Plaatjes, uitleg en een kort verhaaltje zodat jij precies weet hoe je deze heerlijke gerechten na kunt maken!

Workouts!
In het boek zitten verschillende soorten workouts, met een duidelijk uitleg en een foto hoe de oefening het beste kan worden uitgevoerd. Vooral full-body en abs worden getraind omdat dat mijn favoriete trainingen zijn.

Motivatie
Tussen alle lappen tekst door heb ik ook lekker veel motiverende quotes en foto’s erin gestopt! Vind ik zelf altijd heerlijk om te zien en de quotes zijn natuurlijk extra motiverend! Het is de bedoeling dat je geniet van een gezonde levensstijl, je goed voelt na een workout en zingend in de keuken staat als je een nieuw receptje uit probeert!

Kortingscode
En speciaal voor jullie heb ik deze maand een leuke kortingscode, gewoon omdat ik het superleuk vind dat jullie ermee aan de slag gaan! Het e-book kost normaal gesproken €9,99, maar nu met 20% korting is die nog maar €7,99! Mijn e-book is te koop op www.meidenavond.eu, daar is dus ook de enige plek waar hij te downloaden is! Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden en laat dus vooral even een reactie achter onder deze blog, op mijn instagram of via de mail! Hieronder staan nog een aantal foto’s zodat je een beetje een impressie krijgt hoe het eruit ziet!

Liefs,
Maartje

Instagram
Facebook
Youtube