charwhite-teeth-whitener-50ml

CHARWHITE Cosmetics Teeth Whitener Powder tovert je natuurlijk witte tanden om in een stralende glimlach.  100% natuurlijk en plantaardig. Last van verkleuring of vlekken op je tanden? Wil je gewoon graag wittere, schonere tanden? Charwhite Natural Teeth Whitening Powder 100% natuurlijk maakt je tanden witter. Charwhite bevat poeder voor ongeveer 150 poetsbeurten. CHARWHITE is veganistisch, niet toxisch, cruelty-free en pijnloos!

GOED DOEL we#love to make you #smile

Hoe gek het ook voor mag klinken, wist je dat er nog steeds mensen in deze wereld zijn die vier uur per dag moeten lopen om water te halen uit de dichtstbijzijnde put? En wist je dat er op de dag van vandaag 250 miljoen kinderen zijn die nog steeds niet kunnen lezen en schrijven?

De oplossing is zo simpel. Al voor € 2,00 kan een kind in een derde wereld land als Ghana naar school gaan voor twee weken. Charwhite is van mening dat ieder mens recht heeft op schoon drinkwater en basisonderwijs. Om deze reden doneren wij 10% van alle winst aan twee goede doelen.

Met elke CHARWHITE die je koopt help je de vicieuze cirkel van armoede in een gezin te doorbreken, kinderen kunnen naar school gaan en leren lezen en schrijven. Minder mensen sterven aan vervuild water. Je helpt bij de bouw van nieuwe waterbronnen voor drinkwater, omdat schoon water een wereld van verschil maakt.

CHARWHITE is meer dan alleen mooie witte tanden. CHARWHITE is een beweging. Laten we deze prachtige wereld samen een beetje beter te maken. Samen kunnen wij dit doen!

De kracht van Charwhite Natural Teeth Whitening Powder!

-Goed voor ongeveer 150 poetsbeurten
-Geschikt voor dagelijks gebruik
-Vrijwel geur- en smaakloos
-100% natuurlijk
-100% vegan
-Geschikt voor vrijwel alle gevoelige tanden
-Onschadelijk bij per ongeluk inslikken
-Dierproevenvrij
-Fluoride-vrij
-GMO-vrij
-Pijnvrij

Ondersteuning NGO’s

Met ieder doosje Charwhite die je koopt help je de vicieuze cirkel van armoede binnen een gezin te doorbreken. Kinderen kunnen eindelijk naar school gaan en onder andere leren lezen en schrijven. Minder mensen sterven aan vervuild water. Je helpt bij de bouw van nieuwe waterbronnen voor drinkwater, omdat schoon water een wereld van verschil maakt. Om hierbij te helpen ondersteund Charwhite de Non Profit organisaties Pencils of Promise en Charitywater, door 10% van haar winst te doneren.

Inhoud

50ml (± 150 poetsbeurten)

Ingrediënten

Geactiveerde houtskool uit kokosnootschil, Calcium Bentoniet klei, Zoete sinaasappelschil (Citrus aurantium dulcis) *, Pepermuntblad poeder ( Mentha piperita ) *, Limoneen (uit sinaasappelolie)
* uit biologische teelt

Actieve ingrediënten

Geactiveerde houtskool uit kokosnootschil

Geactiveerde houtskool uit kokosnootschil

Actieve houtskool is een extreem poreus materiaal met een sterk absorberende, ontgiftende en reinigende werking. Het bindt namelijk op actieve wijze toxines en vuildeeltjes (dus ook aanslag) aan zich. Uiteraard heeft het ook een poetsende werking en ondersteunt het ons immuunsysteem.

Bentoniet klei

Calcium Bentoniet klei

Deze bijzondere kleisoort ontgift en remineraliseert en versterkt de tanden en het tandglazuur. Toxines worden er letterlijk uitgetrokken.

Zoete sinaasappelschil

Zoete sinaasappelschil

Sinaasappelschil is een effectieve natuurlijke tandenbleker. Omdat de sinaasappelschil geen citroenzuur bevat zal het tandglazuur niet aangetast worden.

Pepermunt

Pepermuntblad

Het poeder van Pepermuntblad verfrist de mond, verzacht tandvleesirritatie en gaat verboden te benoemen tegen.

Dosering en gebruik

Poets eenmaal daags met Charwhite. Doop een schone, stevige, natte tandenborstel in het Charwhite poeder. Poets gedurende 2 minuten en maak hierbij circulaire bewegingen terwijl je de lippen op elkaar houd. Spuug tenslotte de mond leeg en spoel grondig na. Reinig (indien nodig) direct na het poetsen de vloer en/of de wasbak. Zorg ervoor dfat je het zwarte poeder niet inhaleert! Gebruik Charwhite Natural Teeth Whitening Powder dagelijks voor het beste resultaat. Wees niet te zuinig, je doet er echt veel langer mee dan je zou vermoeden!

Tip

Maak tevoren, bij helder daglicht, een duidelijke foto van je gebit, zodat je de verbeteringen goed kunt zien!

LET OP!

-Zorg er altijd voor dat het potje op een stevige en vlakke ondergrond staat. Plaats de eerste keer het potje in een bakje om poeder op te vangen!

-Open het potje behoedzaam, vooral de 1e keer

-Dit poeder kan behoorlijk ‘messy’ zijn. Probeer daarom niet te morsen, draag een oud shirt, plaats eventueel een krant op de vloer. Houd een donkere doek bij de hand voor eventuele ongelukjes.

Waarschuwingen

-Zorg ervoor dat je het zwarte poeder niet inhaleert!

-Het is mogelijk dat de actieve houtskool in Charwhite caps, facings, kronen en kunstgebitten onomkeerbaar bevlekken. Charwhite bevat geen chemische bestandsdelen en zal niet-natuurlijke tanden niet beschadigen (wellicht wel bevlekken). Gebruik is geheel voor eigen risico. Raadpleeg bij twijfel uw tandarts of tandtechnicus.

-Indien je tanden (kleine kans) toch gevoeliger worden na het gebruik van Charwhite, stop er dan direct mee.

Ga direct naar de producten